Bewegend Leren

WOENSDAG 10 APRIL 2024 | 15:00 tot 17:00 uur

Locatie: OBS DE TRUMAKKERS in HEEZE (bij Eindhoven)

Marieke van Beweegspellen en Yolanda van Zit met Pit! hebben hun krachten gebundeld! We nemen je mee in een praktische workshop Bewegend Leren voor onderwijsprofessionals in het (speciaal) basisonderwijs. Een leerzame middag waar theorie en praktijk elkaar geweldig aanvullen. Je krijgt een heel scala aan voorbeelden en materialen te zien en natuurlijk ga je ook zelf aan de slag. Je gaat naar huis met een hoofd vol ideeën en een goed gevulde goodiebag!

Marieke Suikerbuik

Oprichter en eigenaar van Beweegspellen

“Ik ben leerkracht in het basisonderwijs en al jaren actief bezig met bewegend leren. Dagelijks ben ik met mijn groep 3-4 in beweging aan het leren. Een tikspel om de tafeltjes te oefenen, rekensommen springen, bewegen tijdens de weekendkring of boksen tijdens het flitsen van letters.

In 2022 ben ik zelfs bekroond tot buitenlesleerkracht van Noord-Brabant! Tijdens mijn deel van de workshop krijg je voornamelijk praktische tips en ga je zelf actief aan de slag met verschillende werkvormen en materialen. De werkvormen zijn vanaf groep 1 tot en met groep 8 te gebruiken.”

"Leren doe je met vallen en opstaan,
waarom moet ik er dan bij zitten?"

Yolanda van Hoorn

Oprichter en eigenaar van Zit met Pit!

“Mijn achtergrond ligt in de paramedische hoek. Ik weet als geen ander hoe belangrijk bewegen voor een kind is. Ik weet ook dat het niet gemakkelijk is om bepaalde gewoontes zomaar te veranderen. Het helpt als je snapt waarom bewegend leren belangrijk is, en hoe je dit in je lesdag kunt brengen.

Ik neem je mee in de onderbouwing en implementatie van Bewegend Leren; hoe zorg je ervoor dat Bewegend Leren een vast onderdeel van je lesdag wordt? Een ding is zeker: ook bij mijn deel van de workshop wordt er weinig stil gezeten!”

Goodiebag

“Een workshop is pas goed, als je er ook wat mee dóet!” 

Daarom houdt het bij ons niet op na de workshop. Na afloop ga je met een goed gevulde goodiebag ter waarde van €25 terug naar huis. Wat dacht je van een toffe interactieve bal en een cadeaubon te besteden in de webshop van Beweegspellen!

Verder krijg je toegang tot een speciale module waar je alle uitgewerkte opdrachten uit de workshop vindt, inclusief instructie en downloads. Je kunt dus helemaal los gaan tijdens de workshop!

Kosten

Kosten: €109 (BTW-vrij) per deelnemer

Datum: Woensdag 10 april 2024 | 15:00 tot 17:00 uur

Locatie: OBS De Trumakkers in Heeze (bij Eindhoven)

Inclusief:

  • Strandbal met insteekvakjes
  • Cadeaubon ter waarde van €13,95 te besteden in de webshop van Beweegspellen
  • Toegang tot de module met alle opdrachten uit de workshop

Klik op onderstaande button en meld je aan voor deze leuke en leerzame workshop!