Bewegend Leren

Alles mag, behalve zitten! Dat is het credo van onze workshop Bewegend Leren. Want een ding is zeker; aandacht voor bewegen tijdens de les is meer dan ooit belangrijk. En het houdt bij ons niet op na de workshop. Na afloop vind je alle uitgewerkte opdrachten terug in onze leeromgeving, inclusief instructie, downloads en nog veel meer handige tips.

Voor je team of voor jezelf

Zoek je een workshop Bewegend Leren op locatie voor je team (in company), of liever een workshop als bijscholing waar je individueel op kunt inschrijven? Het kan allebei!

In beide gevallen ga je praktisch aan de slag met verschillende werkvormen (individueel, coöperatief, challenges), altijd gekoppeld aan leerdoelen en daarbij gebruik makend van het in de klas aanwezige materiaal. Laagdrempelig en direct toepasbaar, zowel in als buiten het klaslokaal.

Na afloop krijg je toegang tot onze leeromgeving waar alle opdrachten uit de workshop voor je klaarstaan, inclusief instructie en downloads. Je kunt dus helemaal los gaan tijdens de workshop, want aantekeningen maken hebben wij al gedaan voor jou!

Zeg het maar

Een workshop op jullie school voor je team? Tijdens een studiedag? Of zoek je een workshop voor jezelf als bijscholing? Bekijk de mogelijkheden!

In company

Voor je team op jullie locatie

Individueel

Gewoon voor jezelf

"Ik dacht bij Bewegend Leren altijd vooral aan taal en rekenen maar ik gebruik het nu zelfs voor mijn verkeerslessen!"