Workshops

Op zoek naar een passende workshop Bewegend Leren voor jou of je team? Wij hebben ze in alle soorten en maten! 

Of je nu als school pas begint met Bewegend Leren of al een stapje verder wilt, het kan allemaal. En kom je er niet uit? Dan maken we met liefde en plezier een workshop op maat. Doen we graag. 

Op deze pagina vind je een overzicht van alle workshops. 

1. Workshop Basis

WORKSHOP BEWEGEND LEREN | BASIS

Een praktische en laagdrempelige workshop Bewegend Leren voor je team. Deze workshop is gericht op inspireren, motiveren en vooral dóen! Deelnemers krijgen een breed scala aan werkvormen te zien en natuurlijk gaan ze vooral zelf aan de slag. Voor deze workshop hoef je geen materiaal aan te schaffen. We maken namelijk gebruik van alledaags materiaal wat vaak al in je klas aanwezig is. 

Na afloop staan alle opdrachten in onze leeromgeving, inclusief instructie en downloads. 

2. Inclusief Materiaal

WORKSHOP BEWEGEND LEREN | INCLUSIEF MATERIAALPAKKET 

Jullie zijn niet alleen op zoek naar een workshop met een berg aan voorbeelden, maar ook met bijbehorend materiaal. Een pasklare toolkit waar je direct mee aan de slag kunt!

Deze praktische workshop biedt behalve inspiratie en praktische tips ook een materiaalpakket dat speciaal is samengesteld en afgestemd op de werkvormen tijdens de workshop.

Na afloop staan alle opdrachten in onze leeromgeving, inclusief instructie en downloads.

3. Inclusief lespakket

WORKSHOP BEWEGEND LEREN | INCLUSIEF LESPAKKET

Op jullie school wordt veel gewerkt met laptops of tablets en daarom vinden jullie aandacht voor een goede werkhouding net zo belangrijk als meer bewegen. 

Deze workshop biedt ‘best of both worlds’ We zoomen in op het gezondheidsaspect met betrekking tot het gebruik van schermpjes in de klas, én hoe je Bewegend Leren in je lesdag kunt integreren.

Na afloop heb je een jaar lang toegang tot het lespakket van Zit met Pit! en natuurlijk ook tot de leeromgeving met Bewegend Leren lessen.

Het lesprogramma is een erkende Gezonde School activiteit

4. Op Maat

WORKSHOP OP MAAT

Op zoek naar een workshop met een specifiek onderwerp? Of als invulling van (een deel van) een studiedag voor jullie school of stichting? Wij gaan graag met je in gesprek over jullie wensen en onze mogelijkheden. 

Wij hebben ervaring in het verzorgen van:

  • Volledige studiedag Bewegend Leren
  • Keynotes afgestemd op het betreffende thema
  • Meerdere praktische workshops op een studiedag

Met ons landelijke netwerk van professionals hebben wij voor iedere locatie in het land een of meerdere Trainers met Pit! beschikbaar.

Aanvraag

Ilse de Werdt
PA (Pittige Assistent)
[email protected] | 06-17245860

Ben je geïnteresseerd in een workshop voor jullie team? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanvraag workshop Bewegend Leren